Boeking & Betaling

Boeking

 

Je kunt boeken via de website www.healthylifeacademy.nl. Je bent zelf verantwoordelijk om juiste gegevens te verstrekken en ervoor te zorgen dat alle data correct is ingevuld.

Bij de aanschaf via de webwinkel dien je volledige en relevante informatie te verstrekken waaronder je volledige naam, geboortedatum, adres en contactgegevens.

Om de boeking definitief te maken moet je onze Healthy Life Academy terms & conditions lezen en accepteren. Je dient het vakje aan te kruisen om de boeking af te ronden.

 

Boeking wijzigen

 

In het geval dat je jouw kamer wilt wijzigingen naar een goedkopere kamer, nadat het volledige bedrag is aanbetaald, dan is een teruggave van de betaling alleen mogelijk indien er nog een kamer beschikbaar is.

Als je een upgrade van je kamer wenst, dan is de nieuwe prijs van toepassing. Indien je jouw kamer wilt wijzigen, neem dan contact op met info@healthylifeacademy.nl.

 

Boeking overdragen

 

Indien je niet naar de retraite kunt vanwege plausibele omstandigheden (verzekerbare risico’s of andere omstandigheden waar je geen invloed op hebt). In dat geval mag je jouw boeking aan een andere persoon overdragen. Uiteraard dien je dit vooraf te bespreken met Healthy Life Academy, door het sturen van een e-mail naar info@lekker-gezond.com .

 

Ongevallen

 

We wijzen je er op dat deze boeking geaccepteerd wordt onder de voorwaarde dat je begrijpt dat er mogelijke gevaren gedurende de retraite kunnen zijn, waaronder verwondingen, ziekte, verlies of schade aan materieel en ongemak.

Er kunnen onvoorziene omstandigheden plaatsvinden, zoals geannuleerde vluchten, slechte weersomstandigheden, ziekte of andere onvoorziene zaken. Wij geven geen geld terug voor workshops die je hebt gemist vanwege een onvoorziene omstandigheid. Indien je niet mee kunt doen aan een activiteit of niet mee wilt doen aan een groepsactiviteit, dan is Healthy Life Academy niet verplicht om een alternatieve activiteit of workshop te organiseren.

 

Bijzonderheden

 

Indien er medische of andere bijzonderheden zijn die je aan ons door moet geven, dan ontvangen we dat bij jouw boekingsaanvraag. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@healthylifeacademy.nl

Betaling

 

We vragen je om minimaal 30% aan te betalen op het moment van boeken. De aanbetaling krijg je terug indien de retraite door Healthy Life Academy wordt geannuleerd of als je voor een bepaalde periode je boeking weer annuleert. Hiervoor verwijzen we je naar de annuleringsvoorwaarden.

Het volledige bedrag dient zes weken voor aanvang van de retraite te worden voldaan. Boek je een retraite binnen zes weken voor vertrek, dan dien je ineens het hele bedrag te betalen.

Indien de betaling niet is voldaan zes weken voor vertrek, dan behoudt Healthy Life Academy het recht om de reservering te annuleren en de aanbetaling te houden. De vrijgekomen plek zal dan worden toegewezen aan iemand op de wachtlijst.

De betaling kan via de website www.healthylifeacademy.nl worden gedaan. Kies daarna voor de gewenste retraite. Het volledige of resterende bedrag kan via de website worden voldaan of via bankoverschrijving naar Fitness Academy Amsterdam – NL14 ABNA 0409 1948 08 – onder vermelding van het factuurnummer en Healthy Life Academy.

Healthy Life Academy behoudt het recht om eventuele discrete kortingen geven. Dit beïnvloed op geen enkel aspect enig andere gast die de volledige prijs heeft betaald. Het recht op korting is niet af te dwingen.

Healthy Life Academy behoudt het recht om accommodatie of workshops te wijzigen.

 

Wachtlijst beleid

 

Als de retraite vol is, dan is het mogelijk om je naam op de wachtlijst te laten plaatsen.

Als er een plaats vrij komt zullen we je zo snel mogelijk contacten. Na betaling zullen we jouw plek definitief bevestigen.

 

 

 

winter retreat