Healthy Life Academy

Life Coach - Vitaal Coach

Wij begeleiden je naar een gezondere lifestyle

Hi, ik ben Nana. Eigenaar van Healthy Life Academy. Welkom!

Over Nana

Als een all-round personal trainer wil ik de vreugde van sport en een gezonde levensstijl verspreiden. Ik ben voor mijn hele leven een sportfanaat geweest. Hoewel ik vroeger een druk zakelijk leven leidde, hield ik altijd de fitness-vlam brandend. Ik werkte + 60 uur per week en zelfs toen ging ik nog naar de sportschool om de stress weg te werken. Ik danste hiphop en go-go en deed wedstrijden op het Europees kampioenschap. Nu ben ik degene die het eerst op de dansvloer is en de laatste die vertrekt … Volleybal speelde ik jaren in de C-divisie in Finland; een geweldige groepssport.

Ik heb menselijke anatomie gestudeerd aan de Nederlandse universiteit en ik vind het menselijk lichaam erg interessant! Ik concentreer me op de beweging van de spieren en het voorkomen van blessures. Het lezen van anatomieboeken is voor mij een hobby. Om een ​​goed gekwalificeerde Personal Trainer te zijn, moet je kennis hebben over hoe je moet omgaan met een cliënt die een blessure heeft opgelopen en hoe je deze kunt voorkomen.

Een gekwalificeerde AALO-trainer zijn, geeft me de kennis om mijn klanten te begeleiden voor betere resultaten. Ik heb de reputatie de klus te klaren en ik heb nooit iets of iemand opgegeven. Mijn klantenkring varieert van kinderen (groepslessen geven) tot drukke zakenmensen tot klanten met obesitas.

Mijn hoge energieniveau en sprankelende persoonlijkheid gecombineerd met de kennis- en resultaatgerichte trainingen, maakt mij Personal Trainer. Niet alleen de juiste oefeningen, maar ook een gezonde geest zijn de sleutelwoorden voor succesvolle resultaten.

Sinds 2018 ben ik gediplomeerd lifestyle coach en gedragspsycholoog. Deze kwalificaties zorgen naast de allround training en gezondheidskwalificaties ervoor dat je een volledige positieve verandering in je lifestyle in alle facetten van je leven maakt. Samen gaan we je op het juiste pad helpen.

Over William

Mijn naam is William de Vries. Ik ben woonachtig in Amsterdam. Ik ben bijna 25 jaar werkzaam geweest in een familiebedrijf wat papier en kunststoffen inzamelt en recyclet tot nieuwe grondstoffen.

Gedurende mijn carrière zag ik dat zowel ik als veel van mijn collega’s bezig waren alle ballen in de lucht houden (carrière, gezin, gezond leven, bewegen, ontspannen, etc.) En als dat uiteindelijk niet meer ging, had dat meestal ziekteverzuim tot gevolg. Dat zou toch anders moeten kunnen, dacht ik!

Het thema gezondheid en sporten heeft altijd mijn interesse gehad en in 2017 heb ik besloten om het roer om te gooien. Inmiddels heb ik mijzelf helemaal omgeschoold tot Gewichtsconsulent, Fitnesstrainer en Leefstijlcoach, kort gezegd; Vitaalcoach!

Ik adviseer en begeleid mijn cliënten naar een betere vitaliteit. Ik stel mijn cliënt boven het dieet, motiveer je om meer zelfvertrouwen te krijgen waardoor de vooraf gestelde doelen eenvoudig worden gerealiseerd gericht op levensstijl verandering en een levenslang resultaat. 

Door middel van een behandelplan op maat help ik je in het bereiken en behouden van een betere vitaliteit en een goed en gezond gewicht.

Voor iedereen die;
* Zich fitter, energieker en gezonder wilt voelen.
* Wil aankomen of wilt afvallen.
* Mentaal en fysiek weerbaarder wilt voelen
* Bereid is t.b.v. de gezondheid het voeding patroon aan te passen.
* Na een blessure onder begeleiding het beweging apparaat wil versterken.
* Op laagdrempelige, efficiënte manier wil gaan bewegen. 

Neem nu die eerste stap naar een gezonder leven. Neem contact op voor een coachgesprek.

15 + 3 =