Feedback en Klachten

Hoewel Healthy Life Academy alles in het werk stelt om hoge normen te handhaven en hoogwaardige ervaringen voor alle klanten te bieden, kun je soms opmerkingen hebben of een klacht willen indienen.

Aan het einde van elke retraite geven we je de gelegenheid om feedback te geven via ons evaluatieformulier, maar als je vindt dat dit niet voldoende is, kun je een formele klacht indienen.

Als je niet gehoord voelt, is het mogelijk om jouw geschil voor bemiddeling te registreren via de WebwinkelKeur Foundation. Vanaf 15 februari 2016 is het ook mogelijk voor consumenten in de EU om klachten te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Als jouw klacht elders nog niet in behandeling is, kun je jouw klacht indienen via het platform.

[contact-form][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]