Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Laatste update: 22-10-2019

Lees eerste deze algemene voorwaarden goed door, voordat je gebruik maakt van de diensten van https://www.healthylifeacademy.nl. Healthy Life Academy is een project van Fitness Academy Amsterdam.

Kvk:
BTW:

Toegang tot onze retraites worden alleen verleend indien je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers en bezoekers die toegang hebben tot de retraites.

Door gebruik te maken van onze diensten ben je gebonden aan deze Algemene Voorwaarden. Als je het er niet mee eens bent, kun je niet deelnemen aan de retraites.

Boeking

Je kunt boeken via de website www.healthylifeacademy.nl. Je bent zelf verantwoordelijk om juiste gegevens te verstrekken en ervoor te zorgen dat alle data correct is ingevuld.

Bij de aanschaf via de webwinkel dien je volledige en relevante informatie te verstrekken waaronder je volledige naam, geboortedatum, adres en contactgegevens.

Om de boeking definitief te maken moet je onze Healthy Life Academy terms & conditions lezen en accepteren. Je dient het vakje aan te kruisen om de boeking af te ronden.

Boeking wijzigen

In het geval dat je jouw kamer wilt wijzigingen naar een goedkopere kamer, nadat het volledige bedrag is aanbetaald, dan is een teruggave van de betaling alleen mogelijk indien er nog een kamer beschikbaar is.

Als je een upgrade van je kamer wenst, dan is de nieuwe prijs van toepassing. Indien je jouw kamer wilt wijzigen, neem dan contact op met info@healthylifeacademy.nl.

Boeking overdragen

Indien je niet naar de retraite kunt vanwege plausibele omstandigheden (verzekerbare risico’s of andere omstandigheden waar je geen invloed op hebt). In dat geval mag je jouw boeking aan een andere persoon overdragen. Uiteraard dien je dit vooraf te bespreken met Healthy Life Academy, door het sturen van een e-mail naar info@healthylifeacademy.nl .

Ongevallen

We wijzen je er op dat deze boeking geaccepteerd wordt onder de voorwaarde dat je begrijpt dat er mogelijke gevaren gedurende de retraite kunnen zijn, waaronder verwondingen, ziekte, verlies of schade aan materieel en ongemak.

Er kunnen onvoorziene omstandigheden plaatsvinden, zoals geannuleerde vluchten, slechte weersomstandigheden, ziekte of andere onvoorziene zaken. Wij geven geen geld terug voor workshops die je hebt gemist vanwege een onvoorziene omstandigheid. Indien je niet mee kunt doen aan een activiteit of niet mee wilt doen aan een groepsactiviteit, dan is Healthy Life Academy niet verplicht om een alternatieve activiteit of workshop te organiseren.

Bijzonderheden

Indien er medische of andere bijzonderheden zijn die je aan ons door moet geven, dan ontvangen we dat bij jouw boekingsaanvraag. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@healthylifeacademy.nl

Betaling

We vragen je om minimaal 30% aan te betalen op het moment van boeken. De aanbetaling krijg je terug indien de retraite door Healthy Life Academy wordt geannuleerd of als je voor een bepaalde periode je boeking weer annuleert. Hiervoor verwijzen we je naar de annuleringsvoorwaarden.

Het volledige bedrag dient zes weken voor aanvang van de retraite te worden voldaan. Boek je een retraite binnen zes weken voor vertrek, dan dien je ineens het hele bedrag te betalen.

Indien de betaling niet is voldaan zes weken voor vertrek, dan behoudt Healthy Life Academy het recht om de reservering te annuleren en de aanbetaling te houden. De vrijgekomen plek zal dan worden toegewezen aan iemand op de wachtlijst.

Betaling

De betaling kan via de website www.healthylifeacademy.nl worden gedaan.

Healthy Life Academy behoudt het recht om eventuele discrete kortingen geven. Dit beïnvloed op geen enkel aspect enig andere gast die de volledige prijs heeft betaald. Het recht op korting is niet af te dwingen.

Healthy Life Academy behoudt het recht om accommodatie of workshops te wijzigen.

Wachtlijst beleid

Als de retraite vol is, dan is het mogelijk om je naam op de wachtlijst te laten plaatsen.

Als er een plaats vrij komt zullen we je zo snel mogelijk contacten. Na betaling zullen we jouw plek definitief bevestigen.

Annuleringsvoorwaarden voor de klant

Je dient je annulering door te geven aan Healthy Life Academy via e-mail info@healthylifeacademy.nl . Je ontvangt volledige teruggave van je betaling indien de aanvangsdatum van de retraite 8 weken en een dag of langer weg is.

Als je binnen 8 weken voor aanvang van de geboekte retraite wilt annuleren, betalen we de aanbetaalde som niet terug. Je kunt wel de aanbetaling overdragen naar een andere retraite die we in ons programma aanbieden (indien je een volgende retraite nog niet hebt geboekt). Hiervoor dien je ons te informeren per e-mail binnen twee weken na je annulering. Graag horen we dan naar welke retraite je wilt overboeken. Indien de retraite duurder is dan de huidige retraite, dan zal een betaalverzoek voor de aanvullende kosten van de aanbetaling volgen.

Annuleren door Healthy Life Academy

Door onvoorziene omstandigheden behoudt Healthy Life Academy het recht om de retraite te annuleren. We brengen iedereen daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte. Alternatieve retraites zullen worden geboden, maar we zijn niet aansprakelijk voor mogelijk gemaakte kosten, waaronder vluchten.

We zullen je zo snel mogelijk laten weten, indien een retraite absoluut niet door kan gaan. In deze uitzonderlijke omstandigheden kun je kiezen uit de volgende opties:

  1. Accepteer ons aanbod om naar een andere retraite over te boeken. Indien deze goedkoper is, dan zullen we het verschil in kosten vergoeden; of
  2. Accepteer ons aanbod om naar een andere gelijkwaardige retraite over te boeken; of
  3. Ga niet akkoord en vraag om teruggave van de betaalde gelden.

Jouw reis

Als je vanuit het buitenland naar Nederland reist: dien je verzekerd te zijn, met voldoende dekking voor bagage, medische kosten en de kosten van repatriëring. Het is aan elk individu om ervoor te zorgen dat hun verzekering toereikend is.

Alle claims met betrekking tot zaken waarvoor je verzekerd bent, moeten worden gericht aan jouw verzekeraars. Als je deelneemt aan extra activiteiten die op de retreat beschikbaar zijn, zoals surfen, klimmen, fietsen, wandelen, kajakken, enz., dan dien je een verzekering te hebben die deze activiteiten dekt. Indien deze activiteiten aanwezig zijn, word je daarover vooraf geïnformeerd. 

Healthy Life Academy is niet aansprakelijk voor het niet naleven hiervan en de klant aanvaardt de verantwoordelijkheid voor het afsluiten van een afgestemde reisverzekering die vereist is voor de retraite.

Diefstal en schade

De klant zorgt ervoor dat er op een nette manier wordt omgegaan met de locatie van de retraite en  vervangt alle artikelen die worden vernietigd voor soortgelijke of vergelijkbare artikelen.

Healthy Life Academy aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies, schade, verwonding of ziektes die kunnen ontstaan tijdens het verblijf of tijdens het reizen van en naar onze retraites. 

Healthy Life Academy Retreat wordt niet aansprakelijk gesteld voor de kosten van vetraagde vluchten of ander transport. Healthy Life Academy kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het uitstellen of annuleren van vluchten, treinen, bussen of andere vormen van vervoer.

We raden aan dat alle klanten voldoende reis-, annulerings- en medische verzekering hebben.

Aansprakelijkheidsbeleid tijdens retraites

De klant mag de locatie niet gebruiken voor aanstootgevende, lawaaierige, gevaarlijke en/of illegale zaken, entertainment, immorele of oneigenlijke doeleinden. De klant zal niets doen wat hinderlijk of hinderlijk kan zijn voor Healthy Life Academy en zijn gasten.

Healthy Life Academy is niet aansprakelijk voor eventuele verwondingen van de klant bij het gebruik van onze faciliteiten of deelname aan activiteiten. Een klant moet altijd stoppen en rusten als hij / zij pijn of ziekte voelt en dient de leraar op de hoogte te stellen van eerdere blessures.

Alle activiteiten tijdens de retraite die niet door Healthy Life Academy worden georganiseerd, maar door een lokaal bedrijf dat surfen, klimmen, wandelen, fietsen en toertochten aanbiedt, is de verantwoordelijkheid van de deelnemer en het betrokken bedrijf en niet van Healthy Life Academy. Klanten moeten zich houden aan de bepalingen en voorwaarden van de betrokken onderneming en Healthy Life Academy is niet aansprakelijk voor deze bedrijven.

Wij zijn verantwoordelijk jegens u voor de goede uitvoering van onze verplichtingen onder het contract. Wij zijn aansprakelijk jegens u voor alle schade die aan u is toegebracht door onze niet-naleving van het contract of door onze ondeugdelijke uitvoering van het contract, tenzij die tekortkoming: a) aan u te wijten is; b) te wijten zijn aan een derde partij die geen verband houdt met het verlenen van de diensten en onvoorzienbaar of onvermijdbaar zijn; c) als gevolg van ongebruikelijke en onvoorzienbare omstandigheden buiten onze controle en kon niet worden voorkomen, zelfs als alle nodige zorgvuldigheid was betracht d) als gevolg van een gebeurtenis die zelfs met de nodige zorg we niet konden voorzien of voorkomen. 

Website Healthy Life Academy aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het up-to-date houden van de website en is niet aansprakelijk voor enig verlies door het nalaten hiervan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van links die op onze website worden getoond. Healthy Life Academy is niet aansprakelijk voor eventuele tekortkomingen buiten haar macht om. Dit omvat natuurrampen, oorlog, ‘Gods daden’, sluiting van luchthavens etc.

Gezondheids- en veiligheidsvoorschriften 

De klant moet zich volledig houden aan alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften die door Healthy Life Academy zijn geïntroduceerd tijdens de retraites. De klant moet ervoor zorgen dat hij / zij medisch en fysiek fit is en in staat is om onze faciliteiten te gebruiken en deel te nemen aan activiteiten.

Klanten met verwondingen of ziekten worden geadviseerd om een ​​arts te raadplegen als ze yoga willen beoefenen. Als u last heeft van een aandoening, medisch of anderszins of als u speciale behoeften heeft, moeten deze tijdens de retraite onder de aandacht van Healthy Life Academy worden gebracht.

Wangedrag

Healthy Life Academy behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken de retraite voor de klant te beëindigen in geval van schending van deze algemene voorwaarden. De klant moet het locatie verlaten en Healthy Life Academy zal de betaling niet terugbetalen of enige gevolgschade, schade of verlies aanvaarden.

Gedurende deelname aan de activiteiten, moet je je houden aan de instructies van de docent, die Healthy Life Academy vertegenwoordigt. Het versturen van ons boekingsformulier betekent dat u hiermee akkoord gaat. 

Als je je misdraagt naar de mening van de docent, waarbij je leed of ergernis bij anderen veroorzaakt, kunnen wij uw retraite beëindigen, zonder enige aansprakelijkheid van onze kant.

U mag geen gasten uitnodigen tijdens onze retraites. 

Copyright

Healthy Life Academy behoudt alle auteursrechtlicenties en exclusieve eigendomsrechten op de informatie, foto’s en het materiaal dat op haar website wordt weergegeven. Het materiaal mag op geen enkele andere manier worden aangepast, gekopieerd of gebruikt zonder toestemming.

Foto-release en licentie:

De klant gaat ermee akkoord dat hij / zij tijdens zijn / haar verblijf en / of activiteiten in verband met Healthy Life Academy gefotografeerd en / of gefilmd kan worden en stemt er ook mee in dat het bedrijf dergelijke opnames mag gebruiken voor promotie- en / of advertentiedoeleinden zonder voorafgaande toestemming.

De klant gaat ermee akkoord dat het bedrijf voor marketing- en marktonderzoekdoeleinden zijn / haar persoonlijke gegevens mag gebruiken. Het bedrijf verzekert dat alle persoonlijke gegevens vertrouwelijk worden behandeld en niet worden overgedragen aan een derde partij anders dan nodig om de boeking te voltooien of de gevraagde service te leveren.

De klant kan deze overeenkomst op elk moment schriftelijk beëindigen via e-mail. In dat geval zullen de persoonlijke gegevens en / of beeldmateriaal niet worden gebruikt voor marketing / marktonderzoekdoeleinden.

Privacy en gegevensbeleid

Door te boeken gaat u ermee akkoord dat we persoonlijke informatie over u en uw interacties met Healthy Life Academy kunnen verzamelen en opslaan. Deze omvatten: uw persoonlijke contactgegevens; geslacht; details van uw boeking- en boekingshistorie, inclusief alle toegangs- en dieetbehoeften waarover u ons hebt verteld; betalingsgegevens (exclusief credit- / debetkaartnummers, enz.); details van subsidieaanvragen, eventuele correspondentie en andere informatie die we nodig hebben om uw boeking te beheren.

Alle persoonlijke informatie wordt veilig bewaard op elektronische systemen. We slaan de gegevens van de betaalkaart niet op. We zullen deze informatie gebruiken om af en toe met u te communiceren over ons werk en andere retraites. We delen of verkopen nooit informatie over onze deelnemers met een derde partij.

Feedback en klachten

Hoewel Healthy Life Academy alles in het werk stelt om hoge normen te handhaven en hoogwaardige ervaringen voor alle klanten te bieden, kun je soms opmerkingen hebben of een klacht willen indienen.

Aan het einde van elke retraite geven we je de gelegenheid om feedback te geven via ons evaluatieformulier, maar als je vindt dat dit niet voldoende is, kun je een formele klacht indienen.

Als je niet gehoord voelt, is het mogelijk om jouw geschil voor bemiddeling te registreren via de WebwinkelKeur Foundation. Vanaf 15 februari 2016 is het ook mogelijk voor consumenten in de EU om klachten te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Als jouw klacht elders nog niet in behandeling is, kun je jouw klacht indienen via het platform.

Links naar andere websites

Onze website kan links bevatten naar websites van derden of diensten die niet in eigendom zijn van of worden beheerd door Healthy Life Academy. Ons bedrijf heeft geen controle over en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van websites of services van derden.

Verder erkent u en gaat u ermee akkoord dat ons bedrijf niet verantwoordelijk of aansprakelijk is, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of vermoedelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op dergelijke inhoud, goederen of diensten die beschikbaar zijn op of via dergelijke websites of diensten.

Veranderingen voorwaarden

We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken deze Voorwaarden te allen tijde te wijzigen of te vervangen. Als er sprake is van een impactvolle herziening, zullen we proberen een kennisgeving van ten minste 7 dagen voorafgaand aan het in kracht stellen van nieuwe voorwaarden in te dienen. Wat een impactvolle  verandering inhoudt, zal naar eigen goeddunken worden bepaald.

Contact opnemen

Neem contact met ons op als je vragen hebt over deze voorwaarden via info@healthylifeacademy.nl.